Alt hvad du skal bruge til at markedsføre dit firma.
Er du erhvervskunde? Skift til priser uden moms nederst på siden.

Du kan kun bruge én rabatkode pr. bestilling. Rabatten vil blive trukket fra i din indkøbsvogn. Rabatter kan ikke anvendes på levering, moms, abonnementservicer eller tidligere køb, medmindre andet er angivet. Medmindre andet er angivet, er levering og produktopgraderinger ikke medregnet i prisen. Gratis tilbud gælder kun for det mindste antal af den pågældende vare, og kun for 2 varer i alt pr. bestilling.

 
 

Rabatkoden er blevet medregnet:

Anvend
Du kan kun bruge én kupon per bestilling.
 
 
Har du en rabatkode?
 
Rabatkoden er blevet medregnet
Har du en anden rabatkode?
Luk
 
 

op til 50 % rabat på hele hjemmesiden

Slutter i aften

Rabatkode

VP2208

Bestil nu

iPhone-covers

 

Personlige
iPhone-covers
Lav et cover som passer
til din stil.
Fra kr. 98 (inkl. moms)
Vælg mellem letvægts- og stødsikkert cover

Vælg mobilmodel

iPhone 6 plus

Design covers til iPhone 6/6s plus.

iPhone 6/6S

Design covers til iPhone 6/6s.

iPhone 4/4s

Design et cover til iPhone 4 eller iPhone 4s.

Inspiration til iPhone

Giv din iPhone præcis det look der passer til din stil og gør det til mere end blot et stødsikkert cover. Upload dine yndlingsbilleder eller vælg et af vores mange design, og få en iPhone 4/4s, 6/6s eller 6/6s plus, som ikke ligner de andre.

Sæt dit firmas logo på dit mobilcover og brug det til at markedsføre dit firma hvor end du er. Det holdbare mobilcover i plastik beskytter din iPhone mod slag og fald, og samtidig kan du designe det efter din smag, f.eks. med fotos af dig og dine venner eller familie.

Lav selv et personligt og kreativt mobilcover som siger noget om dig. Upload dit yndlingsdesign, et citat, billeder af børnene, kæresten eller dit kæledyr – kun fantasien sætter grænser for, hvordan dit mobilcover kan se ud.

Og det er også den perfekte gaveidé! Design et cover specielt til en ven eller én i din familie, og giv dem en personlig gave.

Skriv en anmeldelse og se hvad andre kunder mener.
Generel bedømmelse
iPhone Cases is rated 2.2 out of 5 by 27.
Rated 1 out of 5 by from bliver hurtigt grimt og går i stykker Jeg har købt 2 cover her og efter ganske kort tid gik de i stykker og blev grimme(max en måned)
Date published: 2017-06-18
Rated 1 out of 5 by from Billedet forsvinder hurtigt!! Jeg fik mit cover for ca. en måned siden og billedet er allerede ved at blive slidt af. Det ligner at jeg har haft det siddende i et års tid og derfor er blevet slidt med tiden.Det er ikke i orden at det allerede ser sådan ud efter en måned. Det er under alt kritik. Bestiller hvert år kalender hos jer og er altid tilfreds, men er skuffet over jeres covers.Jeg vil dog sige at selve coveret i sig selv er godt og virker stærkt mod stød og slag.Men efter alle de mange klager i har fået ang. billederne, har i så overvejet at gøre noget ved det??
Date published: 2017-01-06
Rated 1 out of 5 by from enormt utilfreds!! Jeg købte op til jul dette cover til min veninde som hun fik til sin fødselsdag d. 27/12. For det første flækker coveret idet hun tager coveret på aller FØRSTE gang! Ikke nok med det flækker hjørnet også og ryger helt af i det hun taber telefonen en enkelt gang (som hun har været nødsaget til at tape fast igen). Farven ryger også af, og det skal siges coveret kun har været i brug lidt over en uge. Kvaliteten er elendig, om det så er generelt eller om jeg har været uheldig ved jeg ikke, men syntes ikke det kan passe jeg skal betale så mange penge for så ekstrem elendig kvalitet. Jeg er meget skuffet og dybt utilfreds med resultatet. Det er ærgerligt eftersom jeg før har købt andre produkter her inde som jeg har været meget tilfreds med, men mobilcovers kan jeg slet ikke anbefale.
Date published: 2017-01-05
Rated 1 out of 5 by from går nemt i stykker det er lidt tid siden jeg har købt mit cover her. første gang jeg fik det hjem var det gået i stykker da jeg så fik sendt et andet hjem gik der 4 dage så var printet gået af og nu er printet gået af mange steder
Date published: 2016-12-13
Rated 1 out of 5 by from Slidt så ærgerligt Jeg har købt igennem jer flere gange mobil covers, gaver kalender mm... Er så tilfreds bortset fra mobil covers de bliver slidt og billedet forsvinder hurtigt såååå ærgerligt! Vidste ikke man kunne "brokke" sig herinde. Er ved at bestille og lave den årlige kalender og vil gerne give et nyt cover men ikke hvis jeg ender i samme situation igen... Hvad tænker i???
Date published: 2016-12-11
Rated 1 out of 5 by from Slidt Jeg købte et cover til min kæreste, efter en måned var billederne slidt væk. Selvom han altid vender skærmen ned ad. Jeg er ked af at ha givet de penge jeg gjorde, for et cover som er ødelagt nu.
Date published: 2016-12-05
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk produkt Med delige 3d effekt og leveret som den er designet
Date published: 2016-10-19
Rated 2 out of 5 by from Farve forsvinder Jeg købte flere forskellige covers til min iPhone 6 men farven forsvinder efter hånden
Date published: 2016-10-17
  • y_2017, m_8, d_18, h_5
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_1, tr_26
  • loc_da_DK, sid_PRDCPT-16, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_vistaprint