Alt hvad du skal bruge til at markedsføre dit firma.
Er du erhvervskunde? Skift til priser uden moms nederst på siden.

Du kan kun bruge én rabatkode pr. bestilling. Rabatten vil blive trukket fra i din indkøbsvogn. Rabatter kan ikke anvendes på levering, moms, abonnementservicer eller tidligere køb, medmindre andet er angivet. Medmindre andet er angivet, er levering og produktopgraderinger ikke medregnet i prisen. Gratis tilbud gælder kun for det mindste antal af den pågældende vare, og kun for 2 varer i alt pr. bestilling.

 
 

Rabatkoden er blevet medregnet:

Anvend
Du kan kun bruge én kupon per bestilling.
 
 
Har du en rabatkode?
 
Rabatkoden er blevet medregnet
Har du en anden rabatkode?
Luk
 
 

Herre-T-shirts

 

Passer til både din stil og din tegnebog.

Lav let en personlig T-shirt med et billede, dit logo eller en tekst.
1 fra kr. 95 (inkl. moms)
1 Vælg en T-shirt-kategori Sammenlign størrelser
2 Vælg en stil

SignatureSoft herre-T-shirt

SignatureSoft
Fra kr. 140 (inkl. moms)

Tjek vores blødeste T-shirt. Sæt dit eget design på med et tryk i topkvalitet. 100 % ringspundet bomuld på 155 g/m².

Standard-T-shirts

Fra kr. 95 (inkl. moms)

Denne model har en klassisk, løs pasform og er nem at personliggøre. 100 % krympefri bomuld på 190 g/m². Fås i 3 farver.

Langærmede T-shirts

Fra kr. 140 (inkl. moms)

Behagelig, klassisk model perfekt til årstiden. 100 % krympefri bomuld. Fås i 3 farver.


Skab muligheder ud af en standard T-shirt

Specialdesignede T-shirts skaber opmærksomhed omkring dig og dit logo, uanset hvor du går, og det er en god måde at gøre ansatte til brand-repræsentanter. Specialdesign dit ved at uploade dit eget design eller bruge vores logobygger til at finde det rette design for dig. Der er desuden ikke noget minimumantal, hvilket betyder, at du kan købe så mange (eller få) T-shirts med print, som du har brug for.

Vores SignatureSoft T-shirts er lavet af 100 % ringspundet kæmmet bomuld, hvilket gør dem til de blødeste T-shirts, vi har. Hvis du er ude efter en klassisk løs T-shirt til hverdagskomfort, så er vores almindelige og langærmede T-shirts også et godt valg.

Skriv en anmeldelse og se hvad andre kunder mener.
Generel bedømmelse
Tshirts is rated 3.5 out of 5 by 52.
Rated 2 out of 5 by from Ok kvalitet, men farven af trøjen skinner igennem. Den sorte farve på t-shirten skinner igennem logoet som er på brystet af t-shirten. Kvaliteten af t-shirt er ringe, men hvad man kan forvente af prisen.
Date published: 2017-08-17
Rated 5 out of 5 by from Det holder! Kvaliteten af t-shirten - selvom vi havde valgt den billigste - var overraskende god og tåler vask uden at den ændrer facon.Trykket er også godt og krakelerer ikke efter brug eller vask.Det holder!!
Date published: 2017-08-11
Rated 5 out of 5 by from God kvalitet og god kundeservice Flotte tryk på t-shirts. Fik endda en bekræftelsesmail på at de havde gennemtjekket designet. Udover det kontaktede jeg kundeservice grundet en manglende pakke, fik hurtigt svar fra kundeservice.
Date published: 2017-06-15
Rated 1 out of 5 by from Udemærket kvalitet utrolig dyr leveringsomkostning T-shirt med tryk bestilt den var faktisk til en rigtig god pris i forhold til konkurrenterne Men guder hvor blev jeg negativ overrasket over den voldsomme forsendelsens gebyr der er på jeres produkter Leveringen er dyre en varen Helt sikkert noget der vil afholde mig for at bruge Vista print i langt de fleste tilfælde
Date published: 2017-03-03
Rated 1 out of 5 by from Dårlig print! jeg modtog pakken netop i dag, og det har ikke været med stor fornøjelse :( billedet var meget formørket og det var svært at ane hvad det skulle forestille. baggrunden komplet mørke og lignede intet som på billedet!
Date published: 2016-12-06
Rated 4 out of 5 by from Lækkert og flot Lækker t-shirt, som man selv kan designe. Billedet op shirten er lidt sløret, som det skal se ud på en t-shirt. Fantastisk kvalitet
Date published: 2016-11-27
Rated 5 out of 5 by from Min fede T shirt Da jeg modtog min t shirt syntes jeg klart at det var fedt at se dens design o.m til.Så alt i alt, syntes jeg bare man skal gribe chancen og putte sit eget design på, eller vælge skabelonerne.
Date published: 2016-11-25
Rated 5 out of 5 by from Super holdbarhed Jeg købte til Bieberfan og den er gået i arv til den næste Bieber-believer.
Date published: 2016-11-01
  • y_2017, m_8, d_22, h_4
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_18, tr_34
  • loc_da_DK, sid_PRDCPT-29, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_vistaprint