MEDDELELSE TIL VORES KUNDER

Vi er klar over, at det er foruroligende og nye  tider for alle - især for gruppen af små virksomheder. Vi vil gerne berolige dig med, at vi stadig er her, og at vi fortsætter med at arbejde for dig, imens vi beskytter vores team. 

Nedenfor kan du finde oplysninger - opdateringer, ofte stillede spørgsmål, ressourcer med mere - som måske kan være en hjælp, især i disse dage. Vi vil også gerne høre, hvordan du klarer dig, så vi har medtaget måder, hvorpå du kan få kontakt med os og andre små virksomhedsejere som dig. 

Vi forstår, at dette er en uforudsigelig situation, som hele tiden forandrer sig. Vi gør vores bedste for fortsat at være her for dig og holde dig opdateret.

Som altid, tak, fordi du handler hos os.  

Pas på dig selv.

Teamet hos Vistaprint


Ofte stillede spørgsmål om Coronavirus - kundedokument

Der er indført forskellige restriktioner rundt omkring i verden. Kan jeg stadig bestille produkter og forvente levering? 

  • Vistaprints faciliteter rundt omkring i verden er stadig i drift, og vores teams er stadig dedikerede til at arbejde sammen med tredjeparts forsendelsespartnere, for at sørge for sikker og rettidig levering af bestillinger.

    Hvilke forholdsregler tager I for at beskytte jeres medarbejdere?

  • Vores medarbejderes sundhed og sikkerhed er vores højeste prioritet. Alle vores faciliteter har lokale omstændigheder, de skal tage i betragtning, ligesom vi følger myndighedernes anvisninger og tager proaktive skridt mod at reducere smitterisikoen til og blandt medarbejderne hvert sted. Vi evaluerer hele tiden, hvilke yderligere tiltag der kan være passende, for at beskytte vores medarbejderes sundhed og sikkerhed.
  • På de faciliteter, hvor medarbejdere skal være til stede for at udføre deres arbejde, har vi opgraderet rengøringen, desinficering og andre sundhedstiltag.

    Har der været afbrydelser af service over for Vistaprints kunder?

  • Vi har ikke haft nogen forstyrrelser i produktionen og kun meget få forstyrrelser på grund af restriktioner på forsendelse.

Hvad vil følgerne af en midlertidig lukning af en produktions- eller kundeservicefacilitet være?

  • Som en global virksomhed har vi mulighed for at flytte produktion og kundeforespørgsler til faciliteter, der ikke er påvirket, hvis det bliver nødvendigt.

Forventer I afbrydelse i leverandørkæden?

  • Vi forventer ingen afbrydelser i leverandørkæden. Vores leverandørkæde er stadig robust, og vi har beholdninger af råmaterialer på plads til mange måneders forbrug.

Nyttige ressourcer for små virksomheder: https://www.danskerhverv.dk/corona