Uanset om du lige er begyndt som selvstændig eller du driver en etableret virksomhed, kan du få det bedste ud af vores plakater, mærkater og andre markedsføringsmaterialer til din virksomhed. VI viser dig, hvordan du kan annoncere opdateringer for din virksomhed i svære perioder, lave flot emballage til dit opdaterede brand og dele nye, vigtige oplysninger med dine kunder.

REKLAMER I EN FRISK UDGAVE

Tænk udover den fysiske butik. Bildørsmagneter er ideelle til hurtig og effektiv marketing på farten, uanset hvor du skal hen. Sæt branding på bildøren, bagsiden af varevognen, eller begge dele.

Specialdesignede klistermærker hjælper dig med at sætte dit brand på poser, æsker og mere med logoer, billeder eller særlige beskeder. Sæt dem på dine leveringsæsker eller pynt dit produkt med dem. Vores stempler, som kan tilpasses, giver dokumenter et professionelt strejf, så du kan strømline dine daglige opgaver på en nem og effektiv måde.

Anbefalet til dig

PAK IND MED STIL

Med individuelt designet emballage bliver selv det sidste trin af købsoplevelsen virkelig en oplevelse.

Vis din kærlighed for detaljer og gør indtryk med matchende mærkater på papirposer, eller føj adresseetiketter i din virksomheds farver til al post. 

Anbefalet til dig

GIV MÅLRETTEDE OPLYSNINGER

God kundekommunikation er altafgørende lige nu. Er din frisørsalon åben igen? Så brug gulvklistermærker i receptionsområdet til at angiv sikker afstand til kunder.

Med plakater og vinduesklistermærker kan kunder se vigtig information allerede før, de går indenfor. Med Covid-19-skiltning kan du oplyse dem om nye åbningstider, og huske dem på at tage en ansigtsmaske på, før de går ind i butikken.

Anbefalet til dig

ForebyggelseSe smarte ansigtsmasker med integreret filter - fås til voksne og børn i mange design. 10 masker til engangsbrug dækker næse, mund og hage. Et justerbart ansigtsskjold er et slidstærkt valg, som sidder behageligt. 

Anbefalet til dig

Masker

Smarte genanvendelige masker i høj kvalitet, designet med integreret filter.

Små virksomheder tilpasser sig i 2021

Uanset branche er de små virksomheders verden omskiftelig... især efter et år som 2020.

Læs mere 

Derfor har din virksomhed brug for QR-koder

Nu, mere end nogensinde, har små virksomheder brug for kreative måder at få forbindelse med deres kunder på.

Læs mere 

 

Din marketing med skilte med sikkerhedsregler og mere

Skil dig ud fra mængden og udnyt hvert trin i købeprocessen til at markedsføre din virksomhed. Uanset om du bruger en af vores skabeloner eller dit eget design, kan dine markedsføringsmaterialer nå nye højder og have forskellige formål. Vis kunder skilte med venlige påmindelser om social afstand eller “Brug hånddesinfektion”. Med de intelligente design fanger det også opmærksomheden, når folk går forbi din butik - brug det til at få nye kunder.