Op til -50 % på julekort, vægkalendere og fotogaver. Rabatkode: VPJUL

Gør julen magisk.

Efter det år vi har haft, kan specialfremstillede kort og gaver betyde endnu mere. Udforsk vores favoritter i 2020.

Vægkalendere

1 fra 170 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Global kunstnerkollektion

Send noget med posten, der bliver husket med disse kort i begrænset oplag.

Specialdesignede puder

1 fra 212 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Klassiske muleposer

1 fra 109 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Specialdesignede fleecetæpper

1 fra 683 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Specialdesignede standard T-shirts

1 fra 92 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Specialdesignede krus

1 fra 76 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Lærredstryk

1 fra 228 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Invitationer

10 fra 125 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Specialdesignede puder

1 fra 212 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Specialdesignede fleecetæpper

1 fra 683 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Klassiske muleposer

1 fra 109 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Specialdesignede standard T-shirts

1 fra 92 kr. (inkl. moms)

Levering ikke inkluderet

Leder du efter andre gaver?

Find endnu flere specialfremstillede gaveideer, du kan lave dine egne.

Om kunstneren

Jessica Hische er bogstavtegner, illustrator, forfatter og selverklæret "internetentusiast" og bor i Oakland i Californien. Hun er aktivt involveret i design-, illustrations- og skrifttypefællesskaber og er en produktiv offentlig taler. Hendes projekt Daily Drop Cap producerede hundredvis af illustrative bogstaver, som kan findes alle mulige steder fra postkort til iPhone-covers. Hun har også udgivet flere kommercielle skrifttyper, der kan købes i hendes butik.

Jessicas kunder omfatter Wes Anderson, USPS, Tiffany & Co., New York Times, Penguin Books, Target, Starbucks, American Express og Wired Magazine.

Cody Hudson er en kunstner med bopæl i Chicago og er også kendt for sine grafiske design under navnet Struggle Inc. Hans grafiske værker og malerier er blevet udstillet over hele USA, Europa og Japan på sådanne steder som Museum of Contemporary Art (Chicago), V1 (København), Hellerau Art Center (Dresden), MU (Eindoven), Joshua Liner (New York) og Andrew Rafacz (Chicago).

Cody er også partner i den James Beard-prisvindende restaurantgruppe Land and Sea Dept.

Sophia Chang kommer fra Queens i New York. Som en multimedie historiefortæller, der skaber klare og inspirerede billeder, udvider hun markedet og definerer et nyt og levende visuelt ordforråd. Sophia har en passion for folks historier og lytter og fortolker dem for at selvstændiggøre det samfund, hun elsker, og for at løfte hendes venner og kunder til storhed.

Sophia har samarbejdet med virksomheder som Samsung, Nike, Refinery29, Adidas, Apple, Footlocker, HBO og NBA for at nævne et par stykker.

Melanie Lambrick er illustrator og bor i Montréal i Canada, og hendes værker bygger bro mellem det 20. århundredes illustrationstraditioner og moderne digitale teknikker. Ved at bruge et visuelt sprog, der er farvet med referencer fra tegneserier og børnebøger, trækker Melanie betragteren ind i en frisk samtale med komplekse emner.

Melanie er opvokset på vestkysten i British Columbia. Tidligere kunder inkluderer New York Times, The Atlatic, Volkswagen, UNESCO og Man Repeller.

Garima Dhawan er uddannet på Rhode Island School of Design. Hendes værker kombinerer traditionelle trykteknikker og digital teknologi og skaber en diaog mellem de to verdener. Hun elsker skønheden fra det trykte og collageteknikken og vender konsekvent tilbage til havetemaet som et felt med uendelige muligheder og potentiale.

Garima sælger gennem butikker som Anthropologie, Urban Outfitters, Target, Nordstrom og Kohl's og onlinebutikker som Deny Designs, Society 6, Artfully Walls, Displate og Eastend Prints.

Lakwena Maciver skaber malede bønner og meditationer, der inkluderer elementer af popkultur. Med deres brug af syre-skarpe farver og fed, typografisk tekst undergraver hendes panelmalerier, ikoniske vægmalerier og installationer diskret de fremherskende mytologier.

Lakwena har installationer på Tate Britain og andre steder i London samt på et ungdomsfængsel i Arkansas, et kloster i Wien og Bowery Wall i New York City.

Koralie er en visuel og urban kunstner, der arbejder i plastik. Hun er født i en landsby i Camargue-regionen i Frankrig. Sammen med sin mand SupaKitch maler Koralie store vægmalerier i byer som New York, Paris, Rom, Cape Town, Frankfurt og Los Angeles. I 2005 lancerede parret et tøjmærke med navnet Metroplastique.

Koralie har udstillet på gallerier i New York, Paris og San Francisco, kunstmarkeder som Salon du Dessin (Paris) og Bridge Art Fair (NY) og museer som Museo del Juguete Antiguo Mexico (Mexico) og Museum of World Culture (Göteborg). Hun har samarbejdet med mærker som Posca, Kidrobot, Ray Ban, Carhartt, Ikea, Chevalier Edition, Reebok og mange flere.

Cynthia Kittler er en illustreator fra en landsby nær Stuttgart i Tyskland, og hun er i øjeblikket baseret i Offenbach ved Frankfurt am Main.

Cynthias kunder omfatter The New Yorker, New York Times, Bloomberg Business Week, Die Zeit, Süddeutsche Zeitung og Der Spiegel. Hun har illustreret fire bøger og arbejder på en femte, "Planet Fashion," der bliver hendes første børnebog.

Tor Brandt er illustrator og tegneseriekunstner med base i Danmark. Han har udgivet flere tegneserier og bøger og har arbejdet for en række magasiner, hjemmesider og nationale mærker.

Tor har studeret kunst og filosofi og siger, at hans værker er inspireret af New Age-kulturen, spiritualitet og generel "Weltschmerz," (et tysk ord, der beskriver en mental depression eller apati, der er forårsaget af sammenligningen mellem den faktuelle verdenstilstand og den ideelle). Tors arbejde er minimalistisk af natur og består af få men kraftfulde linjer og kraftigt farvede overflader.

Dermot Flynn er født i Dublin og flyttede til London for at arbejde for det verdenskendte StudioAKA, inden han lavede sin egen praksis. Hans naturlige tegnetalent inden for illustration og tegnefilm har bibragt ham en forskelligartet kundebase, lige fra fiktion for børn til animation og at tegne med Marmite på nationalt tv.

Dermot har vundet mange priser – inklusive Macmillan-prisen for illustration af en børnebog og en sølvløve ved Cannes Advertising Festival – og han har arbejdet for hundredvis af internationale kunder som Pentagram, Adidas, Vodafone, New York Magazine, Conde Nast, Dentsu Japan, Winkreative, GQ, the Guardian, BMW, Francfranc, SwissAir, Nickelodeon og the Irish Times.

Lynn Bremner er en skotsk illustrator, der bor i Melbourne i Australien, hvor hun arbejder under pseudonymet "Salty Shoppe". Lynn kombinerer ofte digitale og traditionelle teknikker fra maleri og trykkeri og bruger håndskabte teksturer til at skabe et indbydende og følbart udtryk i sine værker. Hendes arbejde er modigt og farverigt og læner sig opad de varme farvetoner inspireret af naturen og vintage-reklamer.

På det seneste har hun arbejdet med vægmalerier, øletiketter og magasinforsider samt deltaget i utallige gruppe- og soloudstillinger.

Kunstneren Nina Fuga er født i Venedig og nu baseret i London. Hun arbejder med forskellige medier fra tegning til store indendørs vægmalerier. Hendes billeder er påvirket af naturens verden og inspireret af hendes rejser og endeløse søgen efter skønhed.

Hun har studeret på Royal College of Art og har lavet illustrationer for Bompiani, Faber & Faber, Harper Collins og Random House NY. Sammen med redaktionelle kunder har hun også arbejdet med American Express, Bulgari, Ferrari, Max Mara, Quantas, Stella Artois og Wallpaper*.

Zosen Bandido bruger dristige, flade farver i mønstre og former, der hænger sammen som en mosaik. Han præsenterer et universalt syn på samfundet, der kan spores tilbage til oldtidens kulturer gennem forfædres historier og ikonografi, og han drages imod ældgamle symboler som dem, der blev brugt af kulturerne fra før, Columbus kom til Amerika.

Det er vigtigt for Zosen at lave offentlig kunst, og det driver ham til at være kreativ, men han arbejder på tværs af alle medier fra tryk til tekstiler, illustrationer, keramik, skulpturer og endda performance.

Malin Rosenqvist er en svensk illustreator, der er kendt for sine farverige og unikke kunstværker, der alle bliver tegnet i hånden. Ved hjælp af streger og prikker opygger Malin et næsten tredimensionelt billede, som får tekstur gennem hendes hårde fremgangsmåde. Hun bruger kun en sort kuglepen, hvorefter hun laver collage og farvelægger billederne.

Malin har studeret på Lucerne School of Design and Art og Royal College of Art, Design & Craft i Stockholm.

Mister Adam (aka Adam Oostenbrink) er grafisk designer, trykker og designunderviser fra Amsterdam i Holland. I hans studie/trykkeri skaber han tværfaglige værker for en lang række kunder. Ved at bruge både digitale og analoge teknikker er hans typ-o-grafiske stil ubegrænset, farverig, livlig og åbenhjertig.

Mister Adam har arbejdet for globale mærker som Nikon, TNT Worldwide og Adidas, men han tager også initiativ til personlige projekter, der handler om at eksperimentere, udforske, samarbejde og håndlavede kvalitetsværker i begrænset oplag. Hans værker har været med i en række publikationer og udstillinger.

WRK er en ung designerduo – Damoun Tamir og Andrea Weber – fra Iserlohn og Krefeld, Tyskland. I WRK's studie bruger de forskellige materialer som papir, papmache og madvarer til at skabe legende, konceptdrevne, taktile billeder, der primært bruges til reklamer og blade.

WRK's arbejde er farverigt, utraditionelt, ofte meget detaljeret, nogle gange modigt og altid charmerende. Deres billeder er udtænkte og konstruerede verdener af billeder fra forskellige materialer. Når tingene er blevet bygget til de respektive illustrationer, fotograferes de og efterredigeres på computeren. Her bliver de til "ægte" billeder, der kan bruges efter behag.

Kate Gibb har arbejdet som trykdesigner og illustrator i sit studie i London i over 20 år. Hendes praksis er fortrinsvist selvlært, intuitiv og i konstant udvikling. I offentligheden er hun kendt for de musikrelaterede coverillustrationer, især hendes langvarige samarbejde med The Chemical Brothers. Derudover nyder hun at udforske silketryksprocessen og fremhæve dens taktile natur og små nuancer.

Til dette juleprojekt er hvert kortdesign blevet skabt som silketryk på papir – en unik slags tryk, der derefter scannes, redigeres og forbedres digitalt for at skabe den færdige illustration.

Owen Gildersleeve er en prisvindende kunstner fra London med speciale i håndlavede illustrationer, kulissedesign og kunstnerisk ledelse. Den unikke stil, som han har udviklet over de sidste ti år, giver grafiske design liv igennem omhyggeligt håndskårne lag og en legende brug af lys og skygger.

I samarbejde med en lang række internationale kunder skaber Owen alt fra de mest detaljerede papirillustrationer og animationer, der bliver optaget i hans studie i det østlige London, til store, dramatiske kulisser, vinduesudstillinger og installationer.

Farvet hank og inderside

Renskæring

Renskæring

Folietryk

Størrelse

Størrelse

Stil for ramme

Retning

Størrelse

Størrelse

Retning

Farve

Størrelse

$X.XX

Levering ikke inkluderet

21 x 9,5 cm
14 x 14 cm
18,2 x 11,7 cm
21,6 x 13,9 cm

limrende valg.Lad os begynde at lave dit perfekte kort.

Herefter skal du tilføje billeder og tekst.

10 fra 129 kr. (inkl. moms)
10 fra 307 kr. (inkl. moms)
10 fra 307 kr. (inkl. moms)
10 fra 147 kr. (inkl. moms)
10 fra 325 kr. (inkl. moms)
10 fra 325 kr. (inkl. moms)
10 fra 95 kr. (inkl. moms)
10 fra 113 kr. (inkl. moms)
10 fra 171 kr. (inkl. moms)
10 fra 349 kr. (inkl. moms)
10 fra 349 kr. (inkl. moms)
10 fra 189 kr. (inkl. moms)
10 fra 367 kr. (inkl. moms)
10 fra 367 kr. (inkl. moms)
10 fra 171 kr. (inkl. moms)
10 fra 171 kr. (inkl. moms)

Et praktisk valg.Først vælger du størrelse og farve.

325 ml
1 fra 76 kr. (inkl. moms)

Et mindeværdigt valg.Fås i 7 forskellige størrelser.

Fås i 3 størrelser

Et rettidigt valg.Fås i 3 forskellige størrelser.

1 fra 170 kr. (inkl. moms)
1 fra 204 kr. (inkl. moms)
1 fra 296 kr. (inkl. moms)
20 x 30 cm
30 x 30 cm
30 x 40 cm
40 x 60 cm
60 x 90 cm
20 x 30 cm
30 x 30 cm
30 x 40 cm
40 x 60 cm
60 x 90 cm

Et kunstnerisk valg.Lad os lave dit perfekte lærredstryk.

1 fra 285 kr. (inkl. moms)
1 fra 285 kr. (inkl. moms)
1 fra 285 kr. (inkl. moms)
1 fra 399 kr. (inkl. moms)
1 fra 399 kr. (inkl. moms)
1 fra 512 kr. (inkl. moms)
1 fra 512 kr. (inkl. moms)
1 fra 740 kr. (inkl. moms)
1 fra 740 kr. (inkl. moms)
1 fra 626 kr. (inkl. moms)
1 fra 626 kr. (inkl. moms)
21 x 9,5 cm
14 x 14 cm
18,2 x 11,7 cm
13,9 x 10,7 cm

Glimrende valg.Lad os begynde at lave din perfekte invitation.

10 fra 125 kr. (inkl. moms)
10 fra 238 kr. (inkl. moms)
10 fra 139 kr. (inkl. moms)
10 fra 252 kr. (inkl. moms)
10 fra 125 kr. (inkl. moms)
10 fra 139 kr. (inkl. moms)
10 fra 99 kr. (inkl. moms)
10 fra 212 kr. (inkl. moms)
10 fra 212 kr. (inkl. moms)
10 fra 113 kr. (inkl. moms)
10 fra 226 kr. (inkl. moms)
10 fra 189 kr. (inkl. moms)
10 fra 137 kr. (inkl. moms)
10 fra 137 kr. (inkl. moms)

Et behageligt valg.Vælg mellem 2 størrelser.

1 fra 212 kr. (inkl. moms)
1 fra 300 kr. (inkl. moms)
1 fra 212 kr. (inkl. moms)
1 fra 300 kr. (inkl. moms)
1 fra 531 kr. (inkl. moms)

Et hyggeligt valg.Først vælger du størrelse og retning.

1 fra 683 kr. (inkl. moms)
1 fra 871 kr. (inkl. moms)
1 fra 683 kr. (inkl. moms)
1 fra 871 kr. (inkl. moms)
1 fra 191 kr. (inkl. moms)
1 fra 164 kr. (inkl. moms)
1 fra 109 kr. (inkl. moms)