konvolutter

Skal du planlægge en firmaevent eller en bryllupsfest, kan de iøjnefaldende konvolutter være med til at lægge stilen. Vælg en god farve, eller skab et uforglemmeligt look, der passer til dine kontorartikler.
custom envelopes

Matchende/specialdesignede konvolutter

Få konvolutter, der matcher designet på et andet produkt, fra invitationer til firmabrevpapir. Eller find selv på et originalt og iøjnefaldende look.

Bestil nu
rød specialfremstillet konvolut

Farvede konvolutter

Gør indtryk med mange forskellige farver på vores mest slidstærke kvalitetspapirtyper.
Bestil nu
Få din post til at skille sig ud fra mængden.

Er du klar til at sætte prikken over i'et på dine breve? Brug specialtrykte eller farvede konvolutter til at gøre kunder og gæster opmærksomme på en kommende event. 
Tilføj dit logo, en tekst eller et billede for at tilpasse dem til bryllupsinvitationer, fødselsdagsinvitationer og meget mere. Vælg en unik papirtype i en iøjnefaldende farve og tiltræk opmærksomhed med et matchende look. Se også vores tips til at få mere ud af dine markedsføringsmaterialer her.

Ofte stillede spørgsmål:

SPØRGSMÅL: Hvad er forskellen på specialdesignede og farvede konvolutter? 
SVAR: Specialdesignede konvolutter kan personaliseres fuldstændigt, enten med vores skabeloner eller med dit eget design, mens farvede konvolutter er mere slidstærke og fås i mange farvede papirtyper.

SPØRGSMÅL: Kan jeg få trykt mit logo på de farvede konvolutter? 
SVAR: Personalisering er kun tilgængeligt for de specialdesignede konvolutter, mens de farvede konvolutter fås i forskellige papirtyper, såsom metallisk sølvfarvet eller kraftpapir.  

SPØRGSMÅL: Kan jeg få lavet et specialdesign til mig?
SVAR: Hvis du vælger specialdesignede konvolutter, kan vores designeksperter lave en skabelon, der passer præcis til dig. Klik på “Lad os hjælpe dig med dit design” på siden med specialdesignede konvolutter for at komme i gang. 

SPØRGSMÅL: Kan jeg bestille blanke konvolutter, eller tilbyder I kun tilpassede konvolutter? 
SVAR: Ja, du kan godt bestille blanke konvolutter. Først, vælg størrelse og klik på Start design. En blank skabelon kan vælges på skabelonsiden. 

SPØRGSMÅL: Hvad gør jeg, hvis der er en stavefejl eller en designfejl på mine konvolutter? 
SVAR: Hvis din bestilling af konvolutter ikke er præcis, som du lavede den, erstatter vi den med glæde helt gratis. Du skal bare kontakte kundeservice via telefon, chat eller e-mail. Så fikser vi det.