Fra udklækning af dine ideer til flyvefærdighed

Njord Nests opstartskonkurrence er et samarbejde mellem Vistaprint og Drivhuset, designet til at hjælpe iværksættere med at virkeliggøre deres drømme på en bæredygtig måde. 22 finalister blev udvalgt fra en fantastisk pulje på 72 ansøgninger til at præsentere deres koncept og deltage i et iværksætterprogram af 12 ugers varighed. 

Vinderne deltog i workshops, modtog mentorrådgivning og hyppig feedback fra kunder, og kunne derved udvikle deres eksisterende stærke idéer til et endnu mere overbevisende bæredygtighedsinitiativ, hvorfra tre vindere blev valgt. 


Nathalie fra Norbite

Mød Nathalie Berezina, PhD, bioteknolog og hjernen bag Norbite.  Norbite omdanner plastikaffald til bæredygtige varer på et insektbaseret bioraffinaderi.  Det udvalgte insekt, Galleria mellonella, kan fordøje plastik (ja, du læste rigtigt). 

Læs mere

 

Nathalies uundværlige markedsføringsmaterialer


Fie fra Worn Threads

Før hun startede Worn Threads, arbejde Fie i modebranchen, og hun er ked af manglen på bæredygtighed i tøjbranchen. Ved at koble sin lidenskab for tekstil og bæredygtighed skaber Fie et vintage- og genbrugsunivers i høj kvalitet for børn, som gør nemt og tiltrækkende for forældre at købe bæredygtigt.
 

Læs mere 

 


Daniel og Sanna fra FoodFighters

Daniel og Sanna er teamet bag FoodFighters – en markedsplads, der ligner Airbnb og Momondo, men for dagligvarer online. Ved at integrere videnskab og data vil de tilbyde nemme og miljøbevidste indkøb, som tager forbehold for klima, miljø, etik, pris og sundhed.

Læs mere

Mere inspiration til dig

Lær finalisterne i Njord Nest at kende

Læs om de iværksættere, der søger at virkeliggøre deres drømme på en bæredygtig måde.

Bliv inspireret 

Design i verdensklasse. Til tjeneste.

99designs er det bedste valg af grafisk designservice fra Vistaprint. Gør dine gode idéer til specialdesign, som du ikke kan få andre steder.

Find en designer